CARYA COSMETICS HQ en Instagram

Avatar

@caryacosmetics

CARYA COSMETICS HQ

MAKEUP KIT NO 1 MALAYSIA KKM Certified 📞 012-5142298 🚗 WAZE : CARYA COSMETICS HQ Business Hour : MONDAY-FRIDAY (10am-6pm) Click to order 👇🏻

Personal Goods & General Merchandise Stores


193.9K Seguidores

180 Seguidos

4,963 Publicaciones

Malaysia

Estadísiticas más recientes

Basadas en las últimas 12 publicaciones

Likes Prom.

325

Comentarios Prom.

18

Ratio de Engagement
0.18%

Top @Mentions
  • @caryacosmetics 479
  • @makeupbynurulmf 76
  • @caryacosmetics? 16
  • @adilamalek 10
  • @caryacosmetics.mynn 8

Top #Hashtags
  • #caryacosmetics 9
  • #caryacosmeticslover 9
  • #jomberCARYA 9
  • #caryacosmeticsTUTORIAL 5
  • #DramaticLiquidEyeliner 5

Actividad Semanal

Seguidores


Seguidores Ganados


Seguidos

Últimas fotos y Vídeos

129 5

hace 15 horas

Wajib cuci Makeup Sponge setiap kali selepas guna tau! 💯 - Haaa kalau ada yg taktahuuu, penting tau jaga kebersihan Makeup Sponge korg niii sebab kita nak guna kat kulit muka kita kannn. Kalau yg cuci seminggu sekali je tu is a big NO NO tauuu 😫 - Make sure utk cuci betul2 sampai bersih and jemur sampai kering sepenuhnya before simpan semula dlm bekas. Makeup Sponge yg kotor akan buatkan muka korang breakout & boleh kumpul bakteria tau! - #MakeupSponge #caryacosmeticsTIPS #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya

61 10

hace 21 horas

SEMI-MATTE FINISHING PERFECT FOR DAILY MAKEUP LOOK 😍 - Takkan hari2 korang nak guna foundation yg tebal2 dekat kulit muka tu. This is why korang wajib cuba sendiri our TINTED SUNSCREEN. Very lightweight for daily makeup base! - Jom follow tutorial ni for simple makeup look yg nampak fresh! ✨ Selain dapat melindungi kulit, kulit korang akan nampak glowing sbb our Tinted Sunscreen will create that semi-matte finishing and buat makeup korg tahan sepanjang hari! - Video credit: @wanii.hashim - #caryacosmeticsTUTORIAL #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya

29 19

hace 23 horas

DAB~ DAB~ FOR FLAWLESS COMPLEXION 😍 - Let's see the secret to perfect complexion with our Tinted Sunscreen in shade Fair, Medium and Tan that suit Asian women skin tones! Lightweight formula delivers buildable coverage & almost looks invisible on the skin if you blend it with our fluffy Makeup Sponge. - See the results yourselves. As if it is your own skin but better! 👀✨ - #TintedSunscreen #MakeupSponge #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya