ZARUL HUSIN en Instagram

Avatar

@zarulumbrella

Zarul Husin

Zarul Husin aka Zarul Umbrella-Owner @sambalaichik_hq and @pictuszarulhusin-emel [email protected] for enqueries-Manage by Ijam 0177112001

462.8K Seguidores

1.9K Seguidos

4,090 Publicaciones

Malaysia

Estadísiticas más recientes

Basadas en las últimas 12 publicaciones

Likes Prom.

715

Comentarios Prom.

11

Ratio de Engagement
0.16%

Top @Mentions
  • @sambalaichik_hq 51
  • @sambalaichik_hq 36
  • @umbrella_band 13
  • @withregram 12
  • @zarulumbrella 11

Top #Hashtags
  • #zarulumbrella 146
  • #zarulhusin 87
  • #throwback 31
  • #PictusbyZarulHusin 30
  • #ramalankubenarbelaka 18

Actividad Semanal

Seguidores


Seguidores Ganados


Seguidos

Últimas fotos y Vídeos

276 0

hace 7 horas

Promo harga PKP Shopee masih lagi berjalan gais, harga biasa RM18 ... klu beli kat Shopee dapat harga RM13 shj.. Limited Stock available, yg tinggal cuma Sambal Berapi Udang, Sambal Hijau, dan Sambal Belacan Goreng .. Macamana nak beli kat shoppe ? Korang klik je @sambalaichik_hq ni utk maklumat lanjut dan link pembelian Shoppee @sambalaichik_hq #sambalaichikbyzarulumbrella #sambalaichikbyzarulhusin #sambalaichik #sambalhijau #sambalbelacan #sambaludang

1.9K 44

hace 1 día

My Graduation Day as Cabin Crew 21 years ago (17 Jan 2000) - and 16 years after that br resigned ..bnyk la jugak pengalaman tu ..semua2 tu sy share on my YouTube Chanel .. Consider to subscribe! .. p/s can u spot me?

365 4

hace 1 día

Terima kasih kepada pembeli2 dan pengguna2 @sambalaichik_hq atas sokongan kpd saya dan juga @sambalaichik_hq yg dah hampir 3 tahun, bermula dengan hanya suka2 lepas tengok kawan sy @acongsweetchild berniaga dekat Singapore dan hasil tunjukajar dr beliau alhamdulillah kini kami perlahan2 dr satu flavour sambal jadi tiga hingga lah ke hari ni dah ada 5 flavour sambal.. Terima kasih sekali lagi. Sebagai penghargaan dan sempena PKP ni @sambalaichik_hq bg special price hanya di Shoppe dr RM18 jd RM13 je sebotol .. jom ushar @sambalaichik_hq utk detail